Podroben postopek nanašanja HemaGel®-a na manjše rane:


Opomba: HemaGel® ne zdravi vzroka herpesa ali aken, vendar zelo učinkovito celi rane in preprečuje razvoj brazgotin v tovrstnih primerih.

  1. S poškodovane kože očistite mehanske nečistoče, ki bi lahko kasneje dražile ali poškodovale rano.
  2. Odprite tubo tako, da jo preluknjate s pokrovčkom.
  3. V primeru manjše poškodbe kot so herpesi, akne in razpokani kotički ustnic nanesite HemaGel® neposredno na rano in pustite neprekrito.
  4. Pri bolnikih z dokazano okužbo je potrebno upoštevati antibiotike in zdravila, predpisana s strani zdravnika.
  5. Učinek gela se kaže kot napihnjenost in izbočenost. Edinstvena tehnologija gela preprečuje sprijemanje na rano in tako omogoča preprosto in neboleče odstranjevanje gela s preprostim brisanjem.

Nanašanja HemaGel-aHemaGel® je primeren za široko uporabo celjenja ran, ki se med seboj razlikujejo po svojem obsegu, resnosti in vzroku. Tako se lahko pravilna uporaba in pogostost nanašanja razlikujejo.

Kako oskrbeti kronično rano? Kako oskrbeti akutno rano?

HemaGel ProctoHemaGel® PROCTO rektalne svečke se uporabljajo kot podpora pri zdravljenju hemoroidov in drugih bolezni danke, kot so boleče kožne razpoke (analne fisure) in sluznice (analne regade).

Read more

Klinične študijeRezultati kliničnih testov in študij so pokazali, da je HemaGel® visoko učinkovit hidrogelni gel obliž primeren za široko paleto poškodbe kože - od odrgnin, ureznin in operativnih ran do opeklin in krčnih razjed, ki se slabo celijo ter preležanin.


Klinične študije Galerija slik

Kako deluje HemaGel

english version german version slovenian version greek version