hemagel animace
hemagel procto
jak HemaGel funguje
chronické rány
akutní rány
fotogalerie
poradna HemaGelu - položit dotaz
poradna HemaGelu - časté dotazy

Podroben opis nanosa HemaGel®-a na analne fisure povezane z hemoroidi:


  • Nanesite majhno količino HemaGel®-a neposredno na fisuro večkrat dnevno, vedno po umivanju predela s curkom hladne vode.
  • HemaGel® je le del kompleksne nege.
  • Potrebno je upoštevati več drugih priporočil. V glavnem zagotavljajte redno, mehko blato. V praksi to pomeni zadosten vnos tekočin, raznoliko prehrano v kateri po možnosti prevladuje sadje in zelenjava. Omejitev uživanja začimb, soli in čokolade.
  • Nadaljni ukrepi so priporočljivi v določenih primerih, kot so npr. uporaba svečk za zmanjšanje vnetne reakcije okoli poškodbe.

Razvoj HemaGel-a

Izjemni medicinski pripomoček HemaGel®, dolguje svojo strukturo in učinkovitost znanstvenikom iz Inštituta za makromolekularno kemijo, Akade- mije za znanost, v Češki Republiki.

Cesta k získání patentu
Makromolekulární ústav AV ČR
Klinične študije

Rezultati kliničnih testov in študij so pokazali, da je HemaGel® visoko učinkovit hidrogelni gel obliž primeren za široko paleto poškodbe kože - od odrgnin, ureznin in operativnih ran do opeklin in krčnih razjed, ki se slabo celijo ter preležanin.

Nejvýznamnější klinické studie
Nanašanja HemaGel-a

HemaGel® je primeren za široko uporabo celjenja ran, ki se med seboj razlikujejo po svojem obsegu, resnosti in vzroku. Tako se lahko pravilna uporaba in pogostost nanašanja razlikujejo.
Návody na ošetření chronických ran
Návody na ošetření akutních ran
HEMAGEL PROCTO

HemaGel® PROCTO rektalne svečke se uporabljajo kot podpora pri zdravljenju hemoroidov in drugih bolezni danke, kot so boleče kožne razpoke (analne fisure) in sluznice (analne regade).


eshop
Copyright 2011 TEAM 4 YOU® spol. s r.o.

english version german version slovenian version greek version