Podroben opis nanosa HemaGel®-a na analne fisure povezane z hemoroidi:


  1. Nanesite majhno količino HemaGel®-a neposredno na fisuro večkrat dnevno, vedno po umivanju predela s curkom hladne vode.
  2. HemaGel® je le del kompleksne nege.
  3. Potrebno je upoštevati več drugih priporočil. V glavnem zagotavljajte redno, mehko blato. V praksi to pomeni zadosten vnos tekočin, raznoliko prehrano v kateri po možnosti prevladuje sadje in zelenjava. Omejitev uživanja začimb, soli in čokolade.
  4. Nadaljni ukrepi so priporočljivi v določenih primerih, kot so npr. uporaba svečk za zmanjšanje vnetne reakcije okoli poškodbe.

Nanašanja HemaGel-aHemaGel® je primeren za široko uporabo celjenja ran, ki se med seboj razlikujejo po svojem obsegu, resnosti in vzroku. Tako se lahko pravilna uporaba in pogostost nanašanja razlikujejo.

Kako oskrbeti kronično rano? Kako oskrbeti akutno rano?

HemaGel ProctoHemaGel® PROCTO rektalne svečke se uporabljajo kot podpora pri zdravljenju hemoroidov in drugih bolezni danke, kot so boleče kožne razpoke (analne fisure) in sluznice (analne regade).

Read more

Klinične študijeRezultati kliničnih testov in študij so pokazali, da je HemaGel® visoko učinkovit hidrogelni gel obliž primeren za široko paleto poškodbe kože - od odrgnin, ureznin in operativnih ran do opeklin in krčnih razjed, ki se slabo celijo ter preležanin.


Klinične študije Galerija slik

Kako deluje HemaGel

english version german version slovenian version greek version