Proizvajalec HemaGel®-a


Podjetje Wake Ltd. proizvaja zdravila, medicinske in kozmetične pripomočke že več kot 10 let. Wake sodeluje s številinim pomembnimi partnerji iz svetovne farmacevtske insustrije. Te vključujejo npr. Teva Czech Industries, Ltd., ICN Prague Inc., Chemopharma Inc., Promed CS Prague Inc., IV. Pharma, Ltd. (ZDA in Kanada), Avstralsko podetje Essential Oil Company PTY. Ltd. (Avstralija), D.I. Ivanovsky virološki Inštitut, Moskovska klinika za infekcijske bolezni št. 1, Vladni panel Ruske federacije za ekologijo in drugi. Vsi tehnološki proizvodni procesi so v skladu s predpisi sistema za nadzor kakovosti in s predpisi glede zaščite okolja. Wake Ltd. je nosilec certifikata za sistem vodenja kakovosti, v povezavi z medicinskimi propomočki (Czech State Norm EN ISO 14001:2005).

VH Pharma a.s.
Jakubská 647/2
110 00 Praha 1

Nanašanja HemaGel-aHemaGel® je primeren za široko uporabo celjenja ran, ki se med seboj razlikujejo po svojem obsegu, resnosti in vzroku. Tako se lahko pravilna uporaba in pogostost nanašanja razlikujejo.

Kako oskrbeti kronično rano? Kako oskrbeti akutno rano?

HemaGel ProctoHemaGel® PROCTO rektalne svečke se uporabljajo kot podpora pri zdravljenju hemoroidov in drugih bolezni danke, kot so boleče kožne razpoke (analne fisure) in sluznice (analne regade).

Read more

Klinične študijeRezultati kliničnih testov in študij so pokazali, da je HemaGel® visoko učinkovit hidrogelni gel obliž primeren za široko paleto poškodbe kože - od odrgnin, ureznin in operativnih ran do opeklin in krčnih razjed, ki se slabo celijo ter preležanin.


Klinične študije Galerija slik

Kako deluje HemaGel

english version german version slovenian version greek version